Vivo X20 Plus satışları, 28 Ekim'de başlıyor

Çin merkezli önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkan Vivo, X20 Plus olarak isimlendirdiği akıllısını 28 Ekim'de satışa sunmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon üretiminin Çin merkezli ismi olarak karşımıza çıkan vivo, X20 Plus ile X20 olarak isimlendirdiği yeni akıllı telefon modellerini duyurmuştu. Firma cephesinden gelen açıklamaya göre X20 Plus'ın satışlarına başlanılması için hazırlıklar yapılırken, cihaz 28 Ekim itibariyle raflardaki yerini alacak.


Vivo'nun web sitesinin yanı sıra Tmall, Sunning ve JD gibi çeşitli perakendeciler aracılığıyla ön siparişle satın alınabilecek olan cihazın, şimdiden sadece JD üzerinden 400 bin kişi tarafından sipariş edildiği belirtiliyor. vivo X20 Plus modeli Siyah, Altın Sarısı ve Rose Gold seçenekleriyle satışa çıkarken, 64 GB kapasiteli modeli 449 Euro fiyat etiketiyle alıcılarını bekliyor.


Öte yandan cihazın içerdiği teknik detayları hatırlatacak olursak, 6.43 inç genişliğindeki 1080 x 2160 piksel 18:9 Super AMOLED ekran üzerinde şekillendiğini hatırlatalım. Öte yandan yandan cihaz Snadragon 660 yonga seti, 4 GB kapasitesindeki RAM bellek ve arka yüzünde 12 MP ile 5 MP çözünürlüğündeki çift kamerayı barındırıyor.

Cihazın ülkemizde satışa sunulması beklenmezken, ancak bavul ticareti olarak adlandırdığımız yöntemle ülkemize giriş yapacağı düşünülüyor. Bakalım Çinli üretici yeni amiral gemisi modelleriyle birlikte satışlarını üst seviyeye çıkartmayı başarabilecek mi?

Whatsapp