Vivo, Vivo NEX'in Pop-up Ön Kameraya Sahip Olacağını Doğruladı

Vivo, yayınladığı en son tanıtım görseli ile yeni akıllı telefonu Vivo NEX'in yukarı doğru açılan pop-up ön kamera ile geleceğini doğruladı.

Çin merkezli üreticinin merak uyandıran yeni akıllı telefonu vivo NEX, bu yılın başlarında Mobil Dünya Kongresi'nde sergilenen APEX konsept cihazı gibi bir pop-up selfie kameraya sahip olacak.

Bu bilgi, merakla beklenen akıllı telefonun ön tarafını net bir şekilde gösteren bir tanıtım görseli üzerinden ortaya çıkıyor. 

Pop-up ön kamera tasarımı, vivo NEX'in gereksiz çerçeveler veya bir çentik olmadan, ön tarafının tamamen ekrana alanı olmasını sağlayarak yüksek ekran gövde oranına sahip olmasını sağlayabilir. 

FIFA Dünya Kupası 2018'in resmi sponsoru olan vivo, 12 Haziran tarihinde vivo NEX'i resmi olarak duyurabilir. Ancak henüz şirket tarafından bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. Bu arada, iddia edilen 12 Haziran tarihinin turnuvanın başlamasından sadece iki gün öncesine denk geldiğini de hatırlatalım. 

Vivo NEX akıllı telefonun detaylı teknik özellikleri henüz tam olarak ortaya çıkmadı ancak cihazın Qualcomm Snapdragon 845 ve Snapdragon 710 yonga setlerine sahip üç farklı versiyonda piyasaya çıkması bekleniyor. 

Whatsapp