Vivo V9'un teknik özellikleri, fiyatı, videoları ve canlı resimleri sızdırıldı

Vivo tarafından geliştirilen yeni akıllı cep telefonu V9'a ait tüm teknik özellikler, çıkış tarihi ve fiyat etiketi gibi bilgiler kamuoyuna servis edildi.

Akıllı telefon sektöründe özellikle adından son dönemlerde söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Vivo firması, karşımıza çentik ekranlı dokunmatik panel üzerinde şekillenen V9 modeliyle çıkmayı hedefliyor. Teknoloji dünyasında uzun bir süredir isminden söz ettirmeyi başaran bu cihazın çıkış tarihi olarak 22 Mart'ta Tayland'da gerçekleştirilecek özel bir etkinlik gösterilirken, cihaz için ayrıca 27 Mart tarihinde Hindistan'da da özel bir etkinlik düzenlenecek.

Öne sürülen iddiaya göre Vivo V9 isimli akıllı cep telefonu modeli 6 inç genişliğindeki 1080 x 2160 piksel çözünürlüğündeki AMOLED dokunmatik ekran üzerinde şekillenecekken, cihazın ekranı ise Gorilla Glass 5 teknolojisiyle birlikte korunacak. Cihazın kalbinde Snapdragon 660 yonga seti ile 4 GB kapasitesindeki RAM bellek yer alacakken, MicroSD kart yuvası ile attırılabilir 64 GB kapasitesindeki dahili depolama alanına sahip olacak.

Cihazın enerjisini ise 3250 mAh güç depolayabilen bataryadan alacağı belirtilirken, ön yüzünde 24 MP çözünürlüğündeki öz çekim kamerası ile arka yüzünde ise 12 MP ve 8 MP çözünürlüklü çift kamera yer alması bekleniliyor. Yazılım cephesinde ise Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle birlikte karşımıza çıkacak olan cihazın fiyat etiketiyle ilgili gelen detaylara baktığımızda ise 349 doların işaret edildiğini söylemeliyiz.

Whatsapp