vivo V5 Plus akıllı telefon satışa sunuldu

vivo, geçtiğimiz günlerde duyurduğu Selfie canavarı V5 Plus modelini satışa çıkardı.

Akıllı telefon pazarında dikkat çeken Çinli üreticilerden birisi geçtiğimiz sene vivo oldu. Firma, bir çok yeni modelini pazara sunarken, bunlardan birisi de Selfie yönü ile ağır basan yeni vivo V5 adındaki akıllı telefondu. Bu cihaz büyük ilgi görürken, geçtiğimiz günlerde de vivo, daha büyük bir versiyonu ile karşımıza geldi. Yeni akıllı telefon vivo V5 Plus olarak adlandırılmış.

vivo V5 Plus, duyurunun arkasından, önemli bir pazarda satışa sunuluyor. Dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da vivo V5 Plus akıllı telefon yarın itibari ile Gold rengi ile satışta olacak. Yeni akıllı telefonun fiyatı da  INR 27,980 / $410 olarak belirlenmiş.

Akıllı telefonun en büyük özelliği Selfie kamerası olmakta. Cihazın ön tarafında 20MP ve 8MP olmak üzere çift kamera yer alıyor. Akıllı telefonun ayrıca arkasında 16MP çözünürlükte bir başka kamera daha bulunuyor.

Tasarım olarak Apple'ın iPhone 7 modeline oldukça benzeyen bir yapı ile gelen vivo V5 Plus akıllı telefonun ekranı 5.5" büyüklüğünde olarak belirlenmiş ve ayrıca cihazın ekran çözünürlüğü de 1920x1080 piksel Full HD olmakta.

Akıllı telefonda 4GB sistem belleğine yer verilirken, dahili veri kapasitesi de 64GB olarak geliyor. Ayrıca  vivo V5 Plus, gücünü ise 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden almakta.

İşletim sistemi Google Android 6.0 Marshmallow olan vivo V5 Plus akıllı telefonda batarya ise 3.160mAh olarak yer alıyor.

Whatsapp