Vivo V5 Plus akıllı telefon duyurulmadan ön siparişe sunuldu

Çinli Vivo'nun henüz duyurmadığı akıllısı V5 Plus, bir perakende satıcı tarafından listelendi.

Geçtiğimiz sene akıllı telefon pazarında oldukça önemli gelişmeler yaşandı ve dünya genelinde ülkelerde firmalar yeni modellerini pazara sundu. Özellikle de Çinli firmalar yükseliş gösterirken, bunların başında da Oppo ve Vivo geliyor.

Bu iki firma aynı büyük şirket çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyorlar ve geçtiğimiz sene sundukları modellerle yüksek satış rakamlarına ulaşarak, global pazarda en çok satan dördüncü ve beşinci akıllı telefon üreticisi oldular.

Geçtiğimiz Kasım ayında Vivo, V5 adındaki bir akıllı telefon modelini sunmuştu. Bu cihazın daha büyük versiyonunun duyurulması da beklense de, henüz bu model gün yüzüne çıkmış değil. Çok yakında duyurulması beklenen akıllı telefonun Vivo V5 Plus adı ile geleceği kaydediliyor ve cihaz Malezya'da bir perakende satıcı tarafından listelendi. Fiyat ise RM 1,799 (yaklaşık $400) olarak belirlenmiş.

Vivo V5 Plus'ın teknik özellikleri ise şöyle; 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon 4GB sistem belleği içerirken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olarak geliyor. 

Cihaz gücünü ise sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden alıyor. 16MP arka kamera içeren Vivo V5 Plus'un ön tarafında ise 20MP + 8MP olmak üzere çift kamera yer almakta. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası ise 3.160mAh olarak geliyor.

Whatsapp