vivo V5 Plus akıllı telefon bu ay içerisinde gün yüzüne çıkacak

Çift kamera tasarımı ile vivo V5 Plus akıllı telefon bu ay resmi olarak duyurulacak.

Akıllı telefon pazarı geçtiğimiz sene oldukça çetin bir mücadeleye sahne olurken, Çinli firmaların yükselişi dikkat çekti. Samsung, Apple ve Huawei'nin ilk üç sırada olduğu satış rakamlarında Oppo dördüncü sırada bulunurken, bir başka Çinli akıllı telefon üreticisi olan vivo da sunduğu modellerle büyük başarı kazanmış ve beşinci sırada kendine yer bulmuştu.

vivo'nun geçtiğimiz sene sunduğu cihazlara bakacak olursak eğer, bunlardan birisi de Selfie odaklı olarak gelen vivo V5 olurken, akıllı telefon Kasım ayında gün yüzüne çıkmıştı. Şimdi de gelen bilgilere göre firma, bu akıllı telefonun daha büyük bir versiyonunu pazara sunmaya hazırlanıyor. Yeni akıllı telefonun vivo V5 Plus adı ile pazara sunulacağı ifade edilmekte.

vivo V5 Plus akıllı telefon dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından birisi olan Hindistan'da sunulacak. Firma 23 Ocak tarihinde bu ülkede bir etkinlik düzenleyecek ve vivo V5 Plus adındaki akıllı telefon resmi olarak duyurulacak.

vivo V5 Plus akıllı telefonun diğer model gibi Selfie odaklı geleceği tahmin ediliyor ve bu da iki ön kamera içereceği ihtimalini ön plana çıkartıyor. Ancak henüz bu konuda da kesin bir bilgi bulunmuyor.

vivo V5 Plus'ın hangi teknik özellikler içereceğine dair detaylar yakında gün yüzüne çıkabilir. Önceki model vivo V5 akıllı telefon ise 5.5" büyüklüğünde 1280x720 piksel HD ekran, 4GB sistem belleği 32GB dahili veri kapasitesi, sekiz çekirdekli işlemcili yonga seti, 13MP arka kamera, 20MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi ile pazara sunulmuştu.

Whatsapp