Vivo V15 Pro'nun 32MP Pop-up Selfie Kamerası, Resmi Tanıtım Posterinde Ortaya Çıktı

32MP Pop-up selfie kamerasına sahip ilk akıllı telefon olacak Vivo V15 Pro'nun resmi tanıtım posteri ortaya çıktı.

Vivo V15 ve Vivo V15 Pro'nun pop-up selfie kameraya sahip olacağı resmi olarak doğrulandı. Çin merkezli şirket, tüm spekülasyonları sonlandırmaya karar verdi ve yeni akıllı telefonunun resmi bir tanıtım posterini Twitter ve Facebook'ta paylaşarak tanıtımını yaptı. 

Akıllı telefonun pop-up açılır kamera mekanizmasının içinde 32MP bir selfie kamerası bulunuyor ancak akıllı telefon geri kalan tüm detayları 20 Şubat tarihinde yapılacak tanıtımda ortaya çıkacak. 

Vivo V15 ve V15 Pro'da ayrıca telefonun kenarına yakın dikey konumda bir şerit üzerinde üç lensli kamera kurulumu bulunuyor. LED flaş ise iki mercek arasında yer alıyor.

Bu arada, internete sızdıran bir görüntü ile akıllı telefonun teknik özelliklerinin de ortaya çıktığı iddia ediliyor. Arkadaki üçlü kurulumun 48 MP ana sensöre sahip olacağı ve ayrıca üçlü kamera kurulumunun, 8 MP telefoto lens ve 5 MP derinlik algılama sensörüne sahip olacağı belirtiliyor. Tasarımda,parmak izi tarayıcı görünmediği için Vivo V15 Pro'nun AMOLED ekranının altında parmak izi tarayıcı sensörü yer alacak diyebiliriz. 

Vivo V15 Pro'nun iddia edilen diğer özellikleri arasında ise Qualcomm Snapdragon 675 yonga seti, 6GB RAM, 128GB dahili depolama alanı ve 3.700 mAh batarya bulunacak. 

Whatsapp