Vivo S5'in Özellikleri Geekbench Listesinde Ortaya Çıktı

Vivo'nun orta seviye özelliklere sahip yeni akıllı telefonu Vivo S5, bugün Geekbench performans testi uygulamasında listelendi.

Vivo'nun yarın Çin'de resmi olarak tanıtacağı cihazlardan bir tanesi olması beklenen Vivo S5'in tanıtım öncesinde bazı özellikleri sızdırıldı. Birçok detayı TENAA tarafından listelenen telefon bu kez Geekbench performans testi uygulamasında ortaya çıktı.

Vivo S5, V1932A model numarasıyla birlikte gelirken işlemci tarafında Snapdragon 712 ile kullanıcılara iyi bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerinde çalışan Funtouch arayüzü ve 8 GB RAM belleği ile birçok konuda üst düzey performans veren bir telefon olacak diyebiliriz.

TENAA listesine göre Vivo S5'in üçlü ve beşli kamera kurulumuna sahip iki farklı varyantı olacak. Bunlardan beş kameraya sahip olan modelde 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP + 5 MP çözünürlüklere sahip kamera kurulumu yer alırken üçlü kameraya sahip varyantta ise 48 MP + 8 MP + 5 MP çözünürlüklere sahip kamera kurulumu yer alıyor. Ayrıca her iki varyantın da 32 MP çözünürlüğe sahip bir ön kamerayla beraber geleceği belirtiliyor.

Daha önceki raporlardan yola çıkarak Vivo S5'in 4010 mAh kapasiteli batarya ve ekran içi parmak iziyle beraber geleceğini söyleyebiliriz. Ayrıca 6.44 inç Full HD + çözünürlükte ekrana sahip olacağı iddia edilen telefonda 128 / 256 GB dahili depolama alanı kullanılacağı söyleniyor.

Whatsapp