Vivo Resmi Olarak Türkiye'ye Geliyor

Çin'li akıllı telefon firması Vivo resmi olarak Türkiye'ye geliyor.

Çin'li akıllı telefon üreticisi Vivo resmi olarak Türkiye pazarına giriş yapıyor. Türkiye'de ofis açtığını duyuran Vivo, 26 Ağustos tarihinde ülkemizde satışa sunulacak akıllı telefon modellerini duyuracak. Telefonların satışları ise Eylül ayında başlayacak.

Vivo'nun hangi telefonları satışa sunacağı ve telefonların fiyatları ile ilgili henüz bir bilgi yer almıyor. Vivo'nun diğer Çin'li rakipleri ile rekabet edebilmesi için orta segment ve amiral gemisi modeller için izleyeceği fiyat politikasının oldukça önem taşıdığını söyleyebiliriz.

Vivo'dan bahsedecek olursak dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri arasında yer aldığını ve OPPO, OnePlus ve Realme gibi BBK Electronics’in çatısı altında faaliyet gösterdiğini söyleyebiliriz. Vivo, 2020'nin ilk çeyreğinde en çok satan 5. akıllı telefon firması olmuş ve daha sonra yerini OPPO'ya bırakmıştı.

Vivo ile kardeş konumda olan OPPO ve Realme firmaları Türkiye pazarında resmi olarak faaliyet gösteriyor. OnePlus'ın da bu sene içerisinde Türkiye pazarına giriş yapması bekleniyor.

Son olarak Vivo sunduğu fiyat / performans modelleri ve üst seviye teknik özelliklere sahip premium amiral gemisi modelleri ile dikkat çekiyor. Türkiye'de yakalayacağı başarı ise satışa sunacağı modeller ve fiyatları ile ortaya çıkacak.

Whatsapp