Vivo, Önümüzdeki Hafta Ekrana Üstü Parmak İzi Tarayıcıya Sahip Telefon Duyurabilir

Vivo'nun yayınladığı yeni bir teaser görüntüsü, Çinli şirketin ekrana entegre parmak izi tarayıcı sorununu çözdüğünü ortaya koyuyor. İlk ekran üstü parmak izi tarayıcıya sahip telefon önümüzdeki hafta gelebilir.

Geçen hafta sızdırılan bir videoda, ekrana entegre parmak izi sensörünün bulunduğu bir akıllı telefonu telefonu ortaya çıkardı ancak görünüşte bu video sahteydi. Bununla birlikte, Çin merkezli üretici vivo, hala bu tür bir teknoloji üzerinde çalışıyor olabilir ve ilk örneğini 28 Haziran tarihinde açığa çıkarabilir.

Aşağıda gördüğünüz görüntünün, 28 Haziran'da başlayacak olan Mobile World Congress Şangay fuarının öncesinde, vivo tarafından paylaşılan bir teaser görüntüsü olduğu söyleniyor. Görüntüde, bir telefonun ana hatlarıyla eşleşen bir parmak izi ve "Geleceğin kilidi açılsın" mesajı bulunuyor. Bu da şirketin 28 Haziran tarihinde tanıtacağı yeni akıllı telefonunda, ekran üstü parmak izi tarayıcıya yer vereceği iddialarını güçlendiriyor. 

Öte yandan bunun sadece bir özelliği işaret ettiğini unutmayın ve şirket böyle bir algılayıcı içeren bir akıllı telefonu piyasaya sunma konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak gerçek ne olursa olsun yaklaşık bir hafta sonra ortaya çıkmış olacak. 

Vivo bu teknolojiyi önümüzdeki hafta düzenlenecek etkinliğinde ön plana çıkarırsa, bu teknolojinin küresel öncüsü olacak ve Samsung ve Apple gibi mobil dünya devlerinden önce -her ne kadar Apple'ın bu sonbaharda iPhone 8'de kendi yorumunu yapması bekleniyor olsa da- ortaya çıkarmış olacak. 

Whatsapp