Vivo NEX 2 için İki Adet Tanıtım Videosu Yayınlandı

Çift ekran ve üçlü kamera kurulumuna sahip olacak Vivo NEX 2 için Çinli şirket tarafından tanıtım videoları yayınlandı.

Çin pazarının lideri durumundaki Vivo, Haziran 2018 tarihinde ilk Vivo NEX akıllı telefonu duyurmuştu. Son günlerde ortaya çıkan sızıntıların ardından, Çin merkezli şirket Vivo NEX'in halefi olacak cihazı için ilk tanıtım videolarını yayınladı. Bu yanıtım videoları akıllı telefon için çift ekran ve arka tarafta halka şeklinde led flaşa sahip üç lensli kamera gibi özellikleri doğruladı. 

via GIPHY

Vivo NEX 2 akıllı telefon, çift ekran sayesinde mn kameraya gerek kalmadığı için ana ekranda çentiğe de sahip olmayacak. Ahize kulaklığı ise görüntülerde de gösterildiği üzere yan tarafta bulunuyor. Arka tarafta, tam boyutlu bir ekran olduğu için selfie çekimlerinde arka kamera kullanılabilecek. Vivo NEX 2, ekran içi parmak izi tarayıcı sensörüne de sahip olacak. 

via GIPHY

Vivo NEX 2 akıllı telefonun, önceki modele benzer şekilde, 8GB'a kadar RAM ile desteklenen Snapdragon 845 yonga seti ile güçlendirilmesi bekleniyor. Vivo NEX 2, bu ay içinde resmi olarak duyurulacak. Akıllı telefonun 11 Aralık tarihinde duyurulacağı söylentileri daha önce ortaya çıkmıştı ancak henüz Vivo tarafından açıklanan bir tarih yok.

Vivo NEX 2'nin bugünlerde TENAA sertifika listesi de ortaya çıkacaktır. Bu sayede diğer özelliklerini de detaylı bir şekilde öğrenmiş oluruz. 

Whatsapp