Vivo NEX, 12 Haziran'da Duyurulacak

Ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip Vivo NEX, neredeyse tamamen çerçevesiz ekranı ile 12 Haziran tarihinde resmi olarak duyurulacak.

Vivo, Şubat 2018 tarihinde dünyanın ilk çerçevesiz ekranda, ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip akıllı telefonu Vivo Apex'i sergilemişti. Şirket, geçtiğimiz ay akıllı ay 12 Haziran tarihinde Çin'in Shangay kentinde düzenlenecek bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtacağını açıklamıştı. Bugün, söz konusu akıllı telefonun Vivo NEX adını alacağı ortaya çıktı. 

Şirket ayrıca paylaşılan tanıtım görselinde, çerçevesiz ekran, güçlü yonga seti ve AI desteğine de dikkat çekti. Daha önceki söylentiler, Vivo NEX akıllı telefonun aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bir pop-up ön kamera ve Snapdragon 845 yonga seti de dahil olmak üzere iki modelde geleceğini iddia ediyordu. NEX S olarak adlandırılan diğer versiyonun ise Snapdragon 710 yonga seti ve Mi MIX 2'ye benzer şekilde, çerçevenin sağ alt köşesinde yer alan ön kameraya sahip olacağı söyleniyor. 

Snapdragon 845 yonga setine sahip Vivo NEX modelinin 6.998 Yuan (yaklaşık olarak 1.090 $) fiyat etiketine sahip olduğu belirtilirken, Snapdragon 710 yonga setinden alan Vivo NEX S modelinin ise 4.998 Yuan (780$) fiyatla satışa sunulacağı iddia ediliyor. Akıllı telefonun tüm ayrıntılarını iki haftadan daha kısa bir süre içinde gün yüzüne çıkması bekleniyor. 

Whatsapp