Vivo iQOO Neo 855 Uygun Fiyata Üst Düzey Özellikler Sunuyor

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo'nun uygun fiyatlı yeni amiral gemisi iQOO Neo 855 bugün düzenlenen bir etkinlik ile resmi olarak tanıtıldı.

Oppo, OnePlus ve Realme firmalarının kardeşi sayılan Vivo firması bildiğiniz üzere Çin merkezli bir akıllı telefon üreticisi olarak çalışmalarını sürdürüyor. Firmanın daha önceden duyurduğu ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardığı iQOO serisi özellikle oyun severlerin beğenisine sunulmuştu.

Üst düzey özellikleri uygun fiyata sunan iQOO serisinin yeni üyes iQOO Neo 855 modeli sahip olduğu Snapdragon 855 işlemcisiyle beraber yine birçok kullanıcının dikkatini çekecek gibi görünüyor.

İçerisinde 33W hızlı şarj destekli 4500 mAh kapasiteli pil olan iQOO Neo 855 modeli bu sayede bir önceki modelden %30 daha iyi pil doldurabiliyor. Diğer taraftan önde ekran içi parmak izi okuyucusu olan 6.38 inç boyutunda FHD çözünürlükte AMOLED ekran paneli taşıyan cihaz ayrıca Funtouch 9 arayüzüne sahip Android 9.0 Pie işletim istemiyle beraber geliyor.

Yazılım tarafında Game Magic Box ve Game Space 2.5 gibi farklı özelliklerle beraber gelen oyun telefonu bu sayede kullanıcılarına en iyi oyun deneyimini sunabiliyor. İçerisinde yer alan sıvı soğutma sistemini en iyi şekilde kullanan Vivo iQOO Neo 855 modeli bu sayede uzun saatler boyunca ısınmadan oyun oynamanıza imkan sağlıyor.

Beyaz, siyah ve mor renk seçeneklerinin yanı sıra 6 / 8 GB RAM ve 128 / 256 GB dahili depolama alanıyla beraber piyasaya çıkacak olan telefon 280 $ civarında bir başlangıç fiyatına sahip olacak. Ülkemize gelmesi beklenmeyen telefonun birçok pazarda yoğun ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Whatsapp