Vivo Firmasının Yeni Akıllı Telefonu Ekrana Gömülü Parmak İzi ile Beraber Geliyor

Ortaya çıkan yeni bir video bize Vivo firmasının ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip bir cihazı piyasaya sunacağını gösteriyor.

Evet yanlış okumadınız Apple değil. Samsung değil. ekran içerisinde gömülü olarak gelen parmak izi tarayıcısına sahip dünyanın ilk akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanan Çinli akıllı telefon satıcısı Vivo olacak. İlerleyen dönemlerde tanıtılması planlanan Vivo telefonunun resmi videosu cihaz hakkında sızdırılmış iki önemli özelliği açığa çıkardı. Bunlardan birisi çerçevesiz ekran özelliği olurken diğer özellik ise ekrana gömülü olarak gelen parmak izi tarayıcısıdır.

Bu cihaz piyasada yer alan ilk ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip akıllı telefon olabilir. Birkaç gün önce Vivo, sosyal medya kanallarında "Unlock the Future" sloganı ile bir video paylaştı. Videoyu izlediğimiz zaman çerçevesiz ekran ve ekrana gömülü parmak izi okuyucusunu açık bir şekilde görebiliyoruz. Hala bu özelliklerden şüphe ediyorsanız, kesinlikle Vivo'nun sosyal medya üzerinde paylaştığı videoyu izlemenizi öneriyoruz.

Vivo bugün MWC Şanghay 2017 etkinliği sırasında Qualcomm ile ortaklaşa yeni bir akıllı telefon geliştirdiğini duyurdu. Şirketin Vivo X11'i çerçevesiz bir ekranla piyasaya sunmayı planladığına dair çeşitli söylentiler mevcut. Söz konusu akıllı telefon videoda yer alan telefon ile aynı olabilir. Şu anda, yeni Vivo akıllı telefonunun özellikleri hakkında bir bilgi yok. Bununla birlikte ortaya çıkan videodan cihazın arkasında çift kamera kurulumu bulunacağını açık bir şekilde görüyoruz.

Whatsapp