Vivo Apex 2019, 24 Ocak'ta Geliyor

Vivo'nun yeni teknolojiler getirecek konsept telefonu Vivo APEX 2019, 24 Ocak tarihinde düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılacak.

Vivo, geçtiğimiz yıl Vivo Apex adıyla bir prototip gösterimi yapmıştı. Bu cihazın yeni modeli merakla bekleniyor. Bir çok akıllı telefon üreticisi mevcut teknolojilerini CES 2019'da tanıtmayı başladı, ancak Çinli üretici vivo, CES ve MWC gibi büyük konferanslardan bağımsız bir etkinlik düzenlemeyi tercih etti. Şirket, 24 Ocak tarihinde, Waterdrop kod adlı cihazın tanıtımını yapacağı bir etkinlik düzenleyecek. Vivo bugün, Weibo üzerinde başka bir görüntü yayınladı ve bu görüntü, yeni cihazın vivo APEX 2019 olarak adlandırıldığını ortaya koydu.

Yaklaşık bir yıl önce, çerçevesiz ekrana sahip konsept bir akıllı telefon olan ilk vivo APEX'i görmüştük. Bu cihaz, pop-up selfie kamerası ve ekranın alt yarısını kaplayan ekran altı parmak izi tarayıcısı ile dikkat çekmişti. “Apex” kelime anlamı olarak, en yüksek başarı noktasını işaret ettiği için, yeni APEX 2019'dan daolağanüstü teknolojiler getirmesini bekliyoruz.

Vivo'nun yeni akıllı telefonu ile ilgili olarak daga önce ortaya çıkan söylentilerde, "insanların, akıllı telefonla ilgili geçmişteki algılarını değiştirecek" iddiası ortaya atılmıştı. Vivo Apex 2019 akıllı telefonun, tasarım anlayışında gerçek bir devrim mi getireceğini ya da gerçekten olağanüstü teknolojiler mi getireceğini merakla bekliyoruz. 

Whatsapp