Vine yeniden eski popülerliğine kavuşabilir

Bir dönemler sosyal ağ dünyasının en popüler uygulamaları arasında yer alan Vine, kaybettiği popülerliğini yeni geliştireceği uygulamayla geri kazanmayı planlıyor.

Hayatımıza internet fenomeni kavramını kazandıran en önemli uygulamalardan birisi olmayı başaran Vine uygulaması, kısa sürede elde ettiği popülerlik gündemde yer almayı başarmıştı. Ancak belli bir süre ardından popülerliğini kaybeden Vine uygulamasının yerini artık YouTube fenomenleri almaya başlarken, bunun nedeni olarak ise hem YouTube servisinin popülerliği hemde buradaki videolara kolayca erişilebilme imkanı gösterilmişti.

Vine uygulamasının mimarı olan Dom Hofmann gönderdiği son tweet ile birlikte bu uygulamanın geriye döneceği yönünde açıklamalar gerçekleştirirken, bu açıklama sosyal ağ dünyasındaki birçok kişiyi heyecanlandırmayı başardı.

Yukarıdaki twette görüldüğü gibi yeni bir Vine uygulaması geliştirmek adına çalışmalarına başlayan ekip, yeni platformda ise sadece 6 saniyelik video paylaşımına imkan tanıyacak. Yani 6 saniye içerisinde gerçekleştireceğiniz yaratıcı bir hikaye ile birlikte yeni Vine uygulamasında fenomen olmak için çalışacaksınız.

Bakalım Vine geliştireceği bu uygulamayla birlikte, tıpkı eski günlerinde olduğu gibi popülerliğe kavuşabilecek mi?

Whatsapp