Vestel Venüs Z30 teknik özellikleri duyuruldu

Yerli telefon üretiminin önemli ismi olan Vestel firması, orta segment kullanıcılarının ilgisini üzerine çekecek olan Venüs Z30 modelinin teknik özelliklerini duyurup tanıtımını gerçekleştirdi.

Yerli telefon üretiminin eli en güçlü ismi olarak karşımıza çıkan Vestel firması, Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen IFA 2018 etkinliğinde stant kurmayı unutmadı. Bu stantta ise yeni akıllı cep telefonu modeli Venüs Z30'un tanıtımını gerçekleştiren firmanın bu modeli şık tasarımı ve çentikli ekranıyla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Vestel Venüs Z30 modelinin içerdiği teknik özelliklere de baktığımızda oldukça dikkat çekici detaylar içerdiği görülürken, 6.18 inç genişliğindeki 19:9 görüntü ekran oranına sahip Full HD+ dokunmatik ekran paneli üzerinde şekilleniyor. Gücünü MediaTek 6763T yonga seti ile 4 GB kapasitesindeki RAM bellekten alan cihazın dahili depolama alanı ise 64 GB kapasitesinde ve dilenirse MicroSD kart yuvasıyla arttırılabiliyor.

Cihaz kullanıcı tercihine göre yüz tarama sensörü ve parmak izi okuyucu sensörleriyle korunabilirken, yazılım cephesinde Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle birlikte gün yüzüne çıkıyor. Ayrıca cihazın bataryası 3300 mAh güç depolayabilirken, arka yüzeyinde 16 MP + 2 MP çözünürlüklü True Tone destekli Dual Led flaş desteğiyle birlikte geliyor.

Cihazın ön yüzünde ise 16 MP çözünürlüğündeki öz çekim kamerası mevcutken, hem ön hemde arka kameralarında bokeh modunun yer aldığını da hatırlatmayı unutmayalım. Vestel Venüs Z30 modelinin satış fiyatı ve çıkış tarihi hakkında henüz elimizde resmi bir bilgi bulunmuyor.

Whatsapp