Vestel Venus 500, BİM Mağazaları'nda satışa çıkıyor

Türkiye'nin yerli akıllı telefon modellerini üreten Vestel firması BİM Mağazaları ile gerçekleştirdiği anlaşma ardından Venus 5000 modelini 499 TL'ye satışa sunacağını açıkladı.

Birçok teknolojik ürünü uygun fiyatlı etiketleriyle birlikte satışa çıkartan BİM Mağazaları, şimdilerde ise Vestel'in yeni akıllı cep telefonu modeli Venus 5000 ile karşımıza çıkıyor. Daha önce satışa sunduğu birçok akıllı cep telefonu modeli ve özellikle iPhone X ile dikkatleri üzerine çeken firma, Vestel Venus 5000 modelini satın alacaklara tam olarak 300 TL'lik bir fiyat etiketi indirimi sunuyor.

13 Temmuz itibariyle satışları BİM Mağazaları'nda gerçekleştirilmeye başlanılacak olan Venus 5000 modeli 499 TL'ye alıcılarını bekleyecekken, normalde resmi satış fiyatının 799 TL olduğunu belirtelim. Vestel'in resmi sitesi ve resmi satış kanallarında da bu fiyat etiketiyle birlikte saıtşa sunulan ürünün resmi satışı ise 13 Temmuz tarihi itibariyle gerçekleştirilecek.

Bu hafta Cuma günü satışa çıkacak olan ürün sınırlı sayıda olup kullanıcılarını bekleyecekken, gücünü 1.3 GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve 2 GB kapasitesindeki RAM bellekten alıyor. 5 inç genişliğinde 720p çözünürlüklü dokunmatik ekran üzerinde şekillenen cihazın arka yüzünde 8 MP çözünürlüğündeki kamera ile ön yüzünde ise öz çekim için 5 MP çözünürlüğündeki kamera mevcut.

Dahili hafızası 16 GB kapasitesinde olan cihazın hafızası MicroSD kart desteğiyle birlikte arttırılabilirken, bataryasının ise 2.230 mAh kapasitesinde olduğunu söylemeliyiz. Eğer sizde giriş seviyesinde bir akıllı telefon modeli arıyorsanız, tercihinizi Vestel Venus 5000 modelinden yana kullanabilirsiniz.

Whatsapp