Vertu Signature Cobra Limited Edition satışları başlıyor

Vertu bugüne kadar geliştirdiği en pahalı modeli olan ve sadece 8 adet ürettiği Signature Cobra Limited Edition'ın satışlarına başladı.

Ünlü Türk iş adamı Hakan Uzan tarafından satın alındıktan sonra Vertu'nun tanıttığı Signature Cobra Limited Edition isimli cep telefonun satışlarına başlanılıyor. Bugüne kadar Vertu tarafından geliştirilmiş olan en pahalı cep telefonu modeli olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan cihaz, teknik özellikleri bakımından sadece mesajlaşma ve arama desteği sunuyor.

Ancak Signature Cobra Limited Edition 1.3 milyon Türk Lirası karşılığında satışa sunulurken, ilk olarak dünyanın en popüler online alışveriş sitesi Lingdong Mall'da 2.7 milyon Çin Yuanı karşılığında satışa çıktı. Dünyada sadece 8 adet üretilecek olan cep telefonunu satın alanlara özel bir helikopter ile teslim edilecek olan bu telefon, Fransa'nın değerli mücevher evi Boucheron'tan izler taşıyor.

Bugüne kadar 2 binden fazla kral ve kraliçeye taç üreten ünlü şirket, bu sefer ise Vertu ortaklığıyla bir cep telefonu geliştirmek için el sıkışmıştı. Bu doğrultuda  Signature Cobra Limited Edition'ı tasarlayan ünlü üretici, adından anlaşılacağı üzere cihazın üzerine kobra yılanı şeklinde dizilmiş olan özel taşları yerleştirdi.

Bu kobra yılanı olarak yerleştirilen taşların 439 tane olduğu görülürken, kobranın yeşil gözlerinin yerine zümrüt konumlandırıldığını belirtmeliyiz. Kutu içeriğinde bir de kolye cihazın alıcısına hediye olarak merhaba diyor. Bakalım sadece 8 adet üretilen bu cep telefonunun, stokları tükenmeyi başarabilecek mi?

Whatsapp