Vernee Mars akıllı telefonun şimdi de canlı görselleri ortaya çıktı

Vernee'nin yeni akıllı telefonu, sonbaharda 6GB RAM ile duyurulacak...

Akıllı telefon pazarında yeni modeller gelmeye devam ederken, özellikle de Çinli firmalar oldukça dikkat çekici akıllı telefonlar sunuyorlar ve çok yakında pazarda yerini alacak cihazlardan bir tanesi de Vernee'nin yeni üst seviye modeli Mars olacak.

Geçtiğimiz hafta Vernee, yeni akıllı telefonu Mars'ı pazara sunma planları içerisinde olduğunu açıklamıştı.  cihaz hakkında bilgiler de gelmeye devam ederken, şimdi de bu cihazın canlı görselleri ortaya çıktı.

Görseller üzerinden çok fazla detaya ulaşmak mümkün değil. Sadece Vernee Mars akıllı telefonun önden görünüşünün karşımıza geldiği bu yeni görsellere bakacak olursak eğer, akıllı telefon premium bir tasarıma sahip ve özellikle de ince çerçeve tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Göründüğü kadarı ile cihazın üst kısmında 3.5mm kulaklık girişine yer verilmiş. Metal kasa içeren akıllı telefon ince bir yapıya da sahip.

Henüz bu yeni akıllı telefonun kesin olarak hangi tarihte duyurulacağı ve fiyatının da ne olacağına dair bilgi bulunmazken, şimdilik gelen bilgiler Kasım ayı içerisinde sunulacağı şeklinde.

Yeni akıllı telefon 6GB sistem belleği ile geliyor. Bu da cihazı önemli bir hale getiriyor. Yonga seti olarak ise sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P20 cihazda bulunacak. İşletim sistemi ise Google tarafından geliştirilen Android Marshmallow ya da Nougat olabilir. Henüz sürümün ne olacağı konusunda bilgi yok.

Whatsapp