Vernee, Apollo akıllısının şimdi de Lite versiyonu ile karşımıza geldi

Vernee, üst seviye modeli Apollo'nun daha düşük bir versiyonunu tanıttı.

Son dönemde akıllı telefon pazarına yeni firmalar dahil olurken, bunların çoğunluğu dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'den geliyor ve Vernee de bu firmalardan bir tanesi olmakta. Firma kısa bir süre önde Vernee Apollo adında bir üst düzey akıllı telefon ile karşımıza gelirken, bu cihaz titanyum alaşım kasa içeren dünyanın ilk akıllı telefonu oldu.

Vernee, yeni modeller sunmaya devam ederken, şimdi de Vernee Apollo Lite adındaki farklı bir model ile karşımıza geldi.

Metal kasa tasarımı içeren akıllı telefon Sharp tarafından üretilen 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IGZO ekran içeriyor. Cihazın ekran gövde oranı ise %72 olarak belirlenmiş. Ekran ayrıca Gorilla Glass 3 desteğine de sahip.

152 mm x 76.2 mm x 8.9 mm ölçülerine sahip olan Vernee Apollo Lite akıllı telefon, MediaTek tarafından geliştirilen ve 10 çekirdekli işlemcili Helio X20 yonga setinden güç alırken, cihazda 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesine yer verilmiş. Bu kapasite ayrıca microSD kart desteği ile de arttırılabiliyor.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon Samsung tarafından geliştirilen 16MP ISOCELL arka kameraya sahip ve 5MP ön kamerası da yine Samsung'dan gelmekte. 3.160mAh batarya akıllı telefonda konumlandırılmış ve MediaTek'in Pump Express 3 hızlı şarj teknolojisi ile bataryanın %50'lik kısmı 30 dakika içerisinde doluyor.

https://youtu.be/T2GBtlQxNPE

Whatsapp