Vernee Apollo 2, MediaTek Helio X30 ile duyurulacak ilk üst seviye akıllı telefon olacak

MWC 2017'de duyurulacak olan Vernee Apollo 2'nin Helio X30 içeren ilk akıllı olacağı kaydediliyor.

Akıllı telefon pazarında bu ay sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi adındaki etkinlik gerçekleştirilecek ve bir çok yeni akıllı telefonun bu büyük etkinlikte firmalar tarafından resmi olarak duyurulacağını söyleyebiliriz.

https://twitter.com/rquandt/status/830995331194159104

Gelen bazı yeni bilgilere göre Çinli genç firmalardan birisi olan Vernee, İspanya, Barcelona'da yeni akıllı telefon modeli ile tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Sızıntıları ile adından söz ettiren Roland Quandt, Twitter üzerinden bazı yeni bilgiler paylaştı. Quandt'ın verdiği yeni bilgiye göre Vernee'nin yeni akıllı telefon modeli olarak Apollo 2, MediaTek'in yeni on çekirdekli işlemcili Helio X30 yonga setinden güç alacak ilk akıllı telefon olacak. Ayrıca görselde Dünyanın ilk Helio X30'lu akıllı telefonu olarak da lanse ediliyor.

Ayrıca baktığımızda Quandt'ın yayınladığı görselde akıllı telefon 6GB ve 8GB olarak iki farklı sistem belleği seçeneği ile geldiği görülüyor. Sistem belleğine bağlı olarak dahili veri kapasitesi de 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı şekilde gelecek.

MediaTek Helio X30, 10nm üretim teknolojisi ile üretilirken, ayrıca 820Mhz saat hızında çalışan IMG 7XTP-Mt4 grafik işlemci de içeriyor. 

Cihaza baktığımızda nispeten ince ekran çerçeve tasarımı dikkat çekiyor. Cihazın önünde fiziksel Home tuşu bulunurken, parmak izi tarayıcısının da bu tuşa entegre olarak cihazda yer alacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp