Verizon'dan LG K8 V duyurusu geldi

ABD'nin büyük cep telefonu operatörlerinden Verizon yeni bir LG modelini duyurdu.

Güney Kore'nin etkili akıllı telefon üreticilerinden birisi olan LG, bu sene yeni bir çok modelini pazara sundu. Özellikle LG'nin yeni amiral gemisi LG G5 büyük ses getirse de daha düşük donanım özelliklerine sahip bazı modeller de gelirken, bunlar arasında yeni LG K Serisi dikkatleri üzerine çekiyor.

LG'nin K Serisi içerinde sunduğu cihazlardan bir tanesi de LG K8 olmuştu. Şimdi de Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren cep telefonu operatörlerinden Verizon Wireless'den yeni bir akıllı telefon modeli duyurusu geldi. 

Bu yeni cihaz LG K8 V olarak adlandırılmış ve burada V'nin Verizon'u temsil ettiğini söyleyebiliriz. Tasarım olarak LG K8'den farlı olan yeni LG K8 V ayrıca bazı teknik özelliklerle de diğerinden ayrılıyor.

LG'nin yeni K8 V akıllı telefonu 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihaz 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon yonga setinden güç alıyor.

8MP arka kamera içeren LG K8 V akıllı telefon ayrıca 5MP çözünürlükte Selfie kamera önde konumlandırılmış.. İşletim sistemi Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak akıllı telefonda yer alırken, batarya da 2.125mAh olarak belirlenmiş.

RAM hakkında bilgi verilmezken, LG K8'in 1.5GB RAM ile geldiğini belirtelim. Fiyat ise yeni akıllı telefon için $144 olarak belirlenmiş.

Whatsapp