Verizon S6, S8, Note 8, Note 5 ve LG G5 İçin Aralık Ayı Güvenlik Yamasını Verdi

ABD merkezli Verizon operatörü Galaxy S6, S8, Note 8 ve Note 5 için Aralık ayı Android güvenlik yamasını verdi. Ayrıca LG G5 içinde Kasım ayı Android güvenlik yamasını verdi.

Dünyanın sayılı operatörlerinden olan Verizon şu anda bir çok Samsung Galaxy model cihaz için ve ayrıca LG G5 için en güncel güvenlik yaması olan Aralık ayı Android güvenlik yamasını cihazlara göndermeye başladı. LG G5'in yanı sıra Verizon, Samsung tarafında Aralık ayı Android güvenlik yamasını Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy Note 5, Galaxy Note 8, Galaxy S6 Edge ve S6 Edge Plus modellerine göndermeye başladı.

Yukarıda belirtilen Verizon imzalı Samsung akıllı telefonlarından birine veya LG G5 modeline sahipseniz, yeni güncelleme bildirimini çok yakında göreceksinizdir. LG G5 Kasım ayı Android güvenlik yamasını alırken yukarıda yazdığımız diğer tüm Samsung cihazları daha güncel olan Aralık ayı Android güvenlik yamasını alıyor.

Galaxy Note 5 için yayınlanan yeni güncelleme N920VVRU3CQL4 sürüm numarası ile beraber geliyor. Galaxy Note 8 için ise N950USQS2BQL5 sürüm numaralı güncelleme dağıtılıyor. Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri için sırasıyla G950USQS2BQL1 ve G955USQS2BQL1 sürüm numaralı güncelleme gönderiliyor. Galaxy S6 Edge için G925VVRU4DQL1 sürüm numaralı güncelleme gelirken son olarak S6 Edge Plus için G928VVRU3CQL4 sürüm numaralı güncelleme gönderiliyor. Diğer taraftan LG G5 ise  VS9872CA güncelleme sürümüne yükselmiş olacak.

Verizon tarafından yayınlanan yeni yazılım güncellemelerini alan cihazların hepsi bu kadar. Güncellemeler aynı zamanda cihazlarda bulunan çeşitli hata düzeltmeleri ve sistem kararlılığı iyileştirmelerini de içeriyor. Güncelleştirme bildirimini aldığınız anda yüklemenizi öneriyoruz. Cihazınızın pilinin en az %50 civarında olmasına dikkat edin. Ayrıca WiFi ağına bağlanarak mobil veri paketinizden tasarruf edebilirsiniz. 

Whatsapp