Verizon, ön siparişle Galaxy Note7 alanların cihazlarını göndermeye başladı

ABD'de Galaxy Note7 satın alanların cihazları gönderilmeye başlandı...

2 Ağustos tarihinde Samsung, Unpacked etkinliğini düzenleyerek, yeni akıllı telefonu Galaxy Note7'yi resmi olarak duyurdu. Bu yeni akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri ile geldi ve ayrıca edge modelleri gibi iki yanı kavisli ekran da içeriyor.

Duyurunun arkasından Galaxy Note7, Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere bir çok ülkede ön siparişe sunulurken, gelen bilgilere göre çıkış tarihinde daha önce olarak cihazı ön siparişle satın alanlar, ABD'de akıllı telefonlarına kavuşmaya başladılar.

Akıllı telefonun çıkış tarihi 19 Ağustos olarak belirtilmişti. Ancak ABD'de Verizon Wireless, Galaxy Note7'yi ön sipariş ile satın alan bazı müşterilerine cihazlarının yola çıktığına dair e-mail gönderdiği kaydedilmekte.

Galaxy Note7 akıllı telefon, firmanın USB Type-C ile sunduğu ilk akıllı telefon olurken, ayrıca Galaxy S7 / S7 edge gibi IP68 sertifikasına sahip ve suya ve toza karşı dayanıklı olarak geliyor. Akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip.

Cihazın sistem belleği 4GB ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB. 12MP Dual Pixel arka kamera yeni Galaxy Note7'de yer alıyor ve ön kamera da 5MP çözünürlükte geliyor. Yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 820 ve Samsung Exynos 8890 olmak üzere iki farklı versiyon olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Diğer taraftan bir süre önce gelen bilgiler 2 ya da 3 ay içerisinde Android Nougat 7.0 güncellemesini de alacağı şeklinde.

Whatsapp