Verizon Asus ZenFone V Modelini Satışa Sundu

Asus ZenFone 4 serisini piyasaya sunduktan sonra ABD merkezli operatör Verizon için ZenFone V adında yeni bir model geliştirdi.

Zenfone 4 serisi altında altı yeni akıllı telefonu piyasaya sunan Asus yeni bir akıllı telefon modeli daha geliştirdi. Yeni akıllı telefon Zenfone V olarak adlandırıldı ve bu model sadece ABD'de Verizon'a özgü bir model olarak sunuldu.

Zenfone V, diğer cihazlara benzer tasarım anlayışına sahip olsa da aslında tamamen yeni bir cihazdır. Zenfone V cihazının model numarası V520KL olarak belirtilmiş durumda. Bu model daha önce şaşırtıcı bir şekilde Zenfone 4 serisi söylentileri ilk çıktığı zamanlar Zenfone 4V olarak ortaya çıkmaya başlamıştı. Fakat Asus bu tür bir cihazı piyasaya ZenFone 4 serisi altında sunmamıştı.

Yeni Verizon'a özel Asus cihazının özellikleri hakkında konuşacak olursak Zenfone V, 1920 x 1080 Full HD çözünürlüğe sahip 5,2 inç boyutunda AMOLED ekran paneli, Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 grafik birimi, 4GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor.

Kamera tarafında Sony IMX318 sensörünü kullanan cihazın arka kamera çözünürlüğü 23MP olarak belirtilirken ön tarafta f / 2.0 diyafram aralığına sahip 8MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

Hızlı şarj ve USB 3.0 desteği ile 3000mAh pile sahip olan Zenfone V modeli yazılım tarafında Android Nougat 7.0 üzerinde ASUS ZenUI 3.0 arayüzü ile beraber geliyor. Cihaz Verizon'da henüz listelenmese de, Verizon, Zenfone V için destek sayfaları oluşturdu ve yayına aldı. Bu da Verizon'da çok yakında ZenFone V modelinin listelenmesi anlamına geliyor.

Whatsapp