Uygun Fiyatlı ZTE Blade A7 Prime ve Blade 10 Prime Tanıtıldı

Çinli ZTE'nin iki yeni bütçe dostu telefonu Blade A7 Prime ve Blade A10 Prime mütevazi donanım özellikleriyle beraber duyuruldu.

Geçtiğimiz yıllarda Axon modelleri ile ABD pazarında ön plana çıkan Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE yeni düzenlediği bir etkinlik ile beraber giriş seviyesi donanım özelliklere sahip oldukça uygun fiyatlı iki yeni akıllı telefonunu duyurdu.

ZTE Blade A7 Prime


Daha uygun fiyatlı Blade A7 Prime, 19.5: 9 en boy oranına sahip 6.09 inç HD + çözünürlükte ekran paneli ve 5 MP ön kamerayla beraber geliyor. Arka tarafta 16 MP F / 2.0 tek kamera bulunan cihazda parmak izi okuyucusu ve arka kamera flaşının da bulunduğunu belirtmemiz gerekiyor.

A7 Prime sahip olduğu Mediatek Helio A22 işlemcisiyle günlük kullanımda birçok ihtiyacınıza hızlı bir şekilde yanıt verebiliyor. Bellek tarafında 3 GB RAM ve hafıza kartı destekli 32 GB dahili depolama alanıyla beraber gelen cihazda Type-C bağlantı noktası, 3200 mAh kapasiteli pil ve Android 9.0 Pie işletim sistemi gibi özelliklerde yer alıyor. Sadece 99 $ fiyat ile piyasaya çıkacak olan telefon birçok kişinin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

ZTE Blade 10 Prime


Blade 10 Prime ise biraz daha iyi donanım özellikleriyle beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ön tarafta 6.3 inç boyutunda FHD + çözünürlüğünde ekran paneli ve 16 MP çözünürlüğünde kamerayla beraber gelen telefon arka tarafta ise 16 MP + 5 MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumunu kullanıcılara sunuyor.

Blade 10 Prime sahip olduğu Mediatek Helio P60 işlemci, 3 GB RAM ve genişletilebilir 64 GB dahili depolama alanıyla beraber kullanıcılara iyi bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Kutudan 3200 mAh kapasiteli pil ve Android 9.0 Pie işletim sistemiyle beraber çıkan Blade 10 Prime modeli sadece 179 $ fiyat etiketi ile beraber satışa sunulacak.

Whatsapp