Uygun Fiyatlı Oppo Realme 2'nin Teknik Özellikleri Belli Oldu

Oppo'nun uygun fiyat etiketi ile pazarda ses getiren Realme modelinin devamı Realme 2'nin bütün teknik özellikleri sızdırılan bir listede ortaya çıktı.

Oppo ucuz fiyat ile kalite dengesini kuran Realme serisini ilk duyurduğunda oldukça ilgi çekmişti. Telefon piyasaya sürüldüğünde de bu ilgisini devam ettirmeyi başarmıştı. Şimdi ise Realme serisinin ikinci üyesi Realme 2'nin tanıtımına sayılı günler kala cihazın bütün özelliklerini gösteren bir liste sızdırıldı. 28 Ağustos'ta Flipkart üzerinden piyasaya sürülecek olan Oppo Realme 2'nin neredeyse bütün teknik özellikleri liste sayesinde ortaya çıkmış oldu.

Listede yer alan özelliklere baktığımız zaman ekranın 720x1520 piksel HD + çözünürlükte ve 6.2 inç boyutunda olacağını görüyoruz. Daha önceki raporlarda belirtildiği gibi telefonda orta seviye diyebileceğimiz Snapdragon 450 işlemcisi kullanılacak.

Bellek tarafında cihazda 3 / 4 GB RAM ve 32 / 64 GB dahili depolama alanı seçenekleri yer alıyor. Varyantların her ikisinde de hafıza kartı desteği bulunuyor. Performans tarafında bir önceki model kadar hızlı olur mu orası bilinmez fakat tasarım olarak çok daha ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz.

Özellik listesinde telefonun 4320 mAh çıkarılamaz bir pil bulunuyor. Telefon 6.2 inç gibi büyük bir ekrana sahip olmasına karşın 156.2 x 75.6 x 8.2 mm ölçüler ve 168 gramlık ağırlığı ile ne kadar kompakt bir yapıda olduğunu gösteriyor. Renk seçeneklerininde yer aldığı listede cihazın çift SIM yuvasında da 4G ve VoLTE bağlantısını destekleyeceği belirtiliyor. Arkada bir parmak izi okuyucusu bulunan cihaz ayrıca ön kameradan yüz tanıma özelliğine de sahip olacak. Cihaz yazılım tarafında Oppo tarafından geliştirilen Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan ColorOS 5.1 arayüzü ile geliyor.

Whatsapp