Üretim Hattından Sızdırıldığı İddia Edilen Nokia 8 Altın-Bakır Versiyonuna Ait Görsel Geldi

Nokia 8'in yeni bir renk versiyonuna ait görüntüsü internete sızdırıldı. Üretim hattından sızdırılan görsellerde "Altın-Bakır" Nokia 8 görseli yer alıyor.

Nokia 8 sızıntı fırtınası yoğunlaşıyor ki bu da cihazın ay sonuna kadar tanıtılacağı söylentilerini güçlendiriyor. İçNokia 8'e ait olduğu ddia edilen en son bilgiler doğrudan Nokia 8'in üretim hattından geliyor ve bu bilgiler doğruysa, Nokia amiral gemisi halihazırda üretiliyor demektir.

Sızdırılan fotoğraflardaki akıllı telefon, henüz resmi olarak satılan bir akıllı telefonda kullanılmamış olan yeni bir "altın-bakır" renginde. Ancak bu yeni renk, cihazla ilgili Evan Blass'ın birkaç gün önce paylaştığı bilgiler arasındaki tek fark değil.

Akıllı telefonun arka kamera altında Zeiss logosu yok ve ana ekran butonu daha önce gördüklerimizden önemli ölçüde daha büyük gibi görünüyor. Buna ek olarak, telefonun alt kısmında kim üretildiğini gösteren herhangi bir ibare de yer almıyor. 

Ekbette, görüntülerdeki bu akıllı telefon, üretimine geçilen model yerine geliştirme aşamasındaki mühendislik prototipi de olabilir. Ayrıca bu görsellerin sahte olma ihtimali de bulunuyor. Son olarak oldukça parlak görünen Nokia 8'in yüzeyi, bu haliyle çizilmeye karşı son derece hassas olacaktır. 

Nokia 8'in muhtemel teknik özelliklerini tekrar hatırlatmamız gerekirse, akıllı telefon 5.3 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlükte bir ekrana sahip olacak. Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga setinden güç alması beklenen Nokia 8'in 6GB RAM, 64GB dahili depolama alanı ve Zeiss lensli çift arka kamera kurulumuna sahip olacağı belirtiliyor. 

Whatsapp