UMi Touch akıllı telefonun yakında altın renkli versiyonu da ön siparişe sunulacak

UMi Touch akıllı telefon önümüzdeki dönemde adından söz ettirecek.

Çinli akıllı telefon üreticileri 2016 ile birlikte pazara yeni modellerini arka arkaya sunmaya devam ederken, UMi de bu firmalardan bir tanesi ve çok yakında da yeni akıllı telefonu UMI Touch'u pazara sunacak.

UMI Touch Çin'de bir çok perakende satıcılar üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda ve gelen bilgilere göre şimdi de UMi Touch'un altın renkli versiyonu ön siparişe çıkacak. Bilgiler doğru ise ön siparişe sunulacağı tarih ise 12 Nisan olacak.

Cihazın renkleri ise gri ve gümüş olarak belirlenmişti, ancak bu UMi de diğer bir çok üretici gibi altın rengini de renk yelpazesine eklemeyi ihmal etmiyor.

UMi Touch akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip ve 2.5D kavisli cam tasarım ve Gorilla Glass 3 özelliği içeriyor. Yonga seti ise sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili MediaTek MT6753 olmakta.

UMi Touch akıllı telefonda 3GB sistem belleğine yer verilmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş. Bu veri kapasitesi microSD kart desteği ile de arttırılabilmekte.

Cİhazın arkasında 13MP Sony IMX328 sensör içeren kamera yer alıyor. 4.000mAh batarya içeren cihazın işletim sistemi ise Google Android 6.o Marshmallow olarak belirlenmiş. 4G LTE desteği içeren cihaz çift SIM kart desteği de içeriyor.

Whatsapp