UMi Plus akıllı telefon parçalarına ayrıldı

Çinli UMi'nin yeni akıllısı Plus'ın donanım bileşenleri ortaya çıktı.

Çinli firmalar her dönem yükseliyorlar ve UMi de bu firmalar arasında yer alıyor. Her ne kadar ülkemizde bu firmanın cihazları pek bilinmese de özellikle de Çin'de önemli modeller son dönemde UMi tarafından sunuldu. UMi'nin bu ilgi gören cihazlardan bir tanesi de UMi Plus olmuştu ve bu cihaz şimdi de parçalarına ayrıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=MlmyOdQwf6k

UMi Plus akıllı telefon tasarım olarak oldukça başarılı olarak gelirken, baktığımızda akıllı telefonun önünde fiziksel Home tuşu bulunuyor. Bu Home tuşu ayrıca parmak izi tarayıcısını da bünyesinde barındırıyor.

Akıllı telefonun arkasında ise üst - orta kısımda yuvarlak tasarıma sahip kamera yer alırken, kameranın hemen altında dual LED flaşa yer verilmiş. Ayrıca onun da altında UMi logosu bulunuyor.

UMi Plus'ın teknik özelliklerine bakarsak eğer, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca cihaz 1.8Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P10 yonga setinden güç almakta. UMi Plus akıllı telefon 4GB sistem belleğine sahip. Ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta.

Yeni akıllı telefon Google tarafından geliştirilen Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışırken, 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile birlikte sunulmakta. Batarya ise 4.000mAh olarak belirlenmiş.

Whatsapp