Umi Max akıllı telefon için yeni tanıtım videosu yayınlandı

Çinli Umi, yeni akıllısı Max için tanıtım videoları yayınlamaya devam ediyor...

Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin, oldukça büyük çekişme yaşanan bir pazar olurken, özellikle de lokal üreticiler büyük ilgi görüyorlar. Bu üreticilerden bir tanesi de Umi olurken, firma kısa bir süre önce Umi Max adındaki yeni bir akıllı telefon modelini satışa çıkarmıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=ZzOG7a_aHBY

Bu yeni akıllı telefon tasarım olarak da oldukça başarılı bir şekilde gelirken, Oppo'nun bu sene firmaya büyük çıkış yaratan akıllısı Oppo R9'a rakip olarak geldi. Umi cihazının satış rakamlarını arttırmak için tanıtım videoları da sunarken, yeni bir video daha yayınlandı. Bu videoda akıllı telefonun önemli teknik özellikleri görülebilmekte.

Şu anda satışta olan Umi Max akıllı telefonun fiyat etiketi ise 179.99$ olarak belirlenmiş. Ancak kısa süreliğine 139.99$ olarak satın alınabiliyor. Cihazın teknik özelliklerini sizlere sunarsak eğeri Umi Max, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geldi. Akıllı telefon gücünü ise MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Helio P10 yonga setinden alıyor.

Umi Max, 3GB sistem belleğine sahip, ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş. Cihaz 13MP arka kamera içeriyor ve Selfie kamerası da 5MP olarak önce yer alıyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan Umi Max ayrıca USB Type-C desteği ile sunuldu.

Parmak izi tarayıcısı da Umi Max'ın arkasında yer alırken, batarya 4.000mAh olarak konumlandırılmış.

Whatsapp