Ultra Pixel Olarak Adlandırılan Üçüncü Bir Pixel Telefonun Olduğu İddia Ediliyor

Google'ın Google Pixel 2 ve Pixel XL 2 modellerinin yanında, üçüncü bir model olarak Ultra Pixel adında bir akıllı telefon daha duyuracağı iddia ediliyor.

Geçen yıl piyasaya sürülen Pixel akıllı telefon ikilisi ile karşılaştırıldığında, Google Pixel 2 serisi biraz tuhaf duruyor. Özellikle daha küçük model olan Pixel 2, 2017 yılı için oldukça sıradan özelliklerle gelebilir. Aslında Pixel 2, geçen yılki modelle aynı ancak sadece biraz daha gncelleltirilniş gibi görünüyor. Bu arada, Pixel 2 XL modelinin görünüş açısından oldukça farklı olduğu söyleniyor, çünkü uzun en-boy oranına sahip, çerçevesiz ekranın ile yeni endüstri standardını benimsemesi bekleniyor.  

İki Pixel modeli hakkında çok sayıda bilgi ortaya çıkmıştı. Ancak bugün, kod adı "Muskie"  olan İPhone çünkü bir Pixel cihaz daha olduğu ve hatta bu cihazın iptal edilmiş olabileceği iddia ediliyor. 

YouTuber Arun Maini, Mrwhosetheboss adlı kanalına çok ilginç bir video yükledi. Bu videoda, "Ultra piksel" adı verilen gizemli, üçüncü cihazın ayrıntılarını hakkında iddialarda bulunan isimsiz ve kaynağı belli olmayan söylentilerden bahsediliyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=mC1qPDqV6hM

Videoda özetle sızıntıyı göre, Ultra Pixel cihazı ayrıntılandıran bir Google sunumunun birkaç videosunu ve fotoğrafını gösteriliyor. Fotoğraflar, uzun en-boy oranı ve minimum kenar çerçeveleri ile birlikte 2018 cihazını gösteriyor. Maini'nin kaynağı çift arka kamera modülünün yanı sıra "yeni bir parmak izi tarayıcısı" modülünden bahsediyor. Hatta bu parmak izi tarayıcı modülünün ekranın altına entegre edildiğini düşünüyor. 

Farklı bie slayt görüntüsü ise "The future of Android is Fluid." şeklinde tuhaf bir metin parçası beya bir slogan gösteriliyor. Bu özelliğin videoda, Android Navigasyon Tuşlarının yerini alacağı açıklanıyor. Esasen Google, Apple'ın iPhone X'de kullandığına benzer şekilde, hareket tabanlı bir sanal navigasyon sistemine geçebilir.

Sonuç olarak, bu iddiaların ne kadar gerçek olduğunu bilmek için çok az bir zaman kaldı. Ayrıca, Ultra Pixel ismini HTC'nin kamera teknolojisi için kullanıldığını ve HTC ile Google arasında bir ortaklık anlaşmasını imzalandığını da tekrar hatırlatmak isteriz. 

Whatsapp