Ulefone Tiger akıllı telefon gün yüzüne çıktı

Ulefone Tiger, firmanın yeni akıllı telefonu olarak geldi..

Çinli sayısız firma arka arkaya yeni modeller sunmaya devam ederken, bu firmalardan birisi olan Ulefone da yeni bir akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkardı. Firmanın bu yeni akıllısı Ulefone Tiger adı ile gelirken, cihaz başarılı bir tasarım ve ilgi çekici donanım özellikleri ile geldi.

Ulefone Tiger akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. 2.5D kıvrımlı tasarım içeren bu ekran ayrıca Corning Gorilla Glass 3 desteği de sunuyor. Yeni akıllı telefon 2GB sistem belleği içeriyor. Ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olarak gelirken, bu kapasite microSD kart desteği ile arttırılabiliyor.

155.8 mm x 77.8 mm x 9.35 mm ölçülere sahip olan Ulefone Tiger, Google tarafından geliştirilen Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Yeni akıllı telefon gücünü ise 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6737 yonga setinden güç almakta.

Ulefone'un yeni akıllısı metal kasa tasarımı içeriyor. Cihazın arkasında 8MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. Ulefone Tiger'da batarya ise 4.200mAh.

Bu yeni cihaz Sky Black / Space Grey / Xhampagne Golden olmak üzere üç farklı renkte geliyor. Ayrıca baktığımızda Ulefone Tiger'ın arkasında parmak izi tarayıcısı da bulunuyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=QBO-kafRH3Y

Whatsapp