Ulefone Power Max, 13.000 mAh batarya ile tanıtıldı

Çin merkezli Ulefone firması, 13.000 mAh gücündeki batarya ile birlikte gelecek olan yeni akıllı cep telefonu Power Max'ın duyurusunu gerçekleştirdi.

Çin merkezli önemli firmalar arasında yer almayı başaran Ulefone firması, Android ekosistemi altında yeni modeller geliştirmeye devam ediyor. Sektörde son dönemlerde üreticiler gözünü ekran teknolojilerine çevirmiş olsa da, bu şirket daha geniş bataryası ile birlikte kullanıcılara daha uzun kullanım süresi sunan bir model geliştirdi.


Ulefone tarafından geliştirilen Power Max isimli model de 13.000 mAh kapasitesindeki bir batarya kullanılırken, cihazın bu yılın sonuna doğru cihazı satışa çıkarması bekleniliyor. İçerdiği dev bataryaya rağmen daha zarif bir görünüme sahip olması beklenilen cihaz, yılın başında firma tarafından lanse edilen 6.050 mAh bataryaya sahip Ulefone Power 2 modelinin bir üst versiyonu olarak karşımıza çıkacak.


5.5 inç genişliğinde Full HD çözünürlüklü dokunmatik panel üzerinde şekillenecek olan Ulefone Power Max gücünü 4 GB kapasitesindeki RAM bellek ile 1.5 GHz frekans hızında çalışan 8 çekirdekli MediaTek MT6750T işlemcisinden alıyor. Dahili depolama alanı olan cihazda 64 GB kapasitesindeki ROM kullanılırken, dilerseniz bu alanı MicroSD kart yuvası ile genişletebiliyorsunuz.


Cihazın arka yüzünü çevirdiğinizde karşınıza LED destekli 16 MP kamera ve ön yüzünde ise 13 MP çözünürlüklü kamera görülecek. Son olarak ise cihazın Android Oreo işletim sistemiyle birlikte çıkış yapmasını beklediğimizi belirtelim. Bakalım cihazın satış fiyatı ve çıkış tarihi ne zaman duyurulacak.

Whatsapp