Ulefone Future akıllı telefonun ön satışlar sona erince dağıtımına başlanacak

Çerçevesiz ekran tasarımı ile gelen Ulefone Future çok yakında teknoloji meraklılarına gönderilmeye başlanacak.

Çinli firmalar bir çok yeni akıllı telefon modeli ile 2015'de de iddialı durumda ve bu Çinli firmalardan bir tanesi de Ulefone olmakta. Firmanın en yeni modellerinden birisi ise çerçevesiz ekran tasarımı ile gelen Ulefone Power olurken, yakında bu cihazı satın alanlar, akıllı telefonlarına kavuşmaya başlayacaklar.

Gelen bilgilere göre 25 Mayıs tarihinde Ulefone Power için ön satışlar sona erdiğinde firma, cihazı satın alan teknoloji meraklılarına akıllı telefonlarını göndermeye başlayacak.

Ulefone Power, için ön satışlar hatırlanacağı 5 Mayıs tarihinde başlamıştı ve bu cihaz için belirlenene fiyat etiketi ise 239.99$ olmakta. Bu fiyat ile cihazın Ulefone tarafından şimdiye kadar sunulan en pahalı akıllı telefon olduğunu da belirtelim. Ayrıca 300$ altı en iyi akıllı telefonlardan bir tanesi.

Tasarımı da oldukça beğenilen Ulefone Future'ın parmak izi tarayıcısı ise yan tarafından konumlandırılmış. Genellikle firmalar ön tarafta Home butonu üzerinde ya da arkada orta kısımda parmak izi tarayıcılarını sunmaktalar.

Akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 1.95Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MTK6755 yonga seti, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi, 3.090mAh batarya, USB Type-C desteği gibi özellikler içeriyor.

Whatsapp