Ücretsiz Mesajlaşma Uygulaması Google Duo 100 Milyon İndirme Sayısını Geride Bıraktı

Google tarafından geliştirilen ücretsiz mesajlaşma uygulaması Google Duo 100 Milyon indirme sayısını geçerek büyük bir başarıya imza attı.

Birkaç ay önce Google Play Store'da 50 milyon indirme sayısını geride bırakmayı başardıktan sonra Google Duo çok geçmeden 100 milyon indirme sayısını da geride bırakmayı başardı. Bu durum uygulamayı sürekli olarak kullanan 100 milyondan fazla aktif kullanıcı olduğu anlamına gelmese de, uygulamanın kullanıcılar arasında hızlı bir şekilde popülerlik kazandığını göstermektedir.

Google açısından bu haber oldukça iyi çünkü bu kadar kısa sürede 100 milyon indirme sayısını geçmek büyük bir başarı. Hatırlatacak olursak Google Duo uygulaması geçen yılki Google I / O konferansı sırasında Google'ın Allo uygulamasıyla birlikte resmi olarak duyurulmuştu. Google Duo aslında Apple'ın FaceTime ve Microsoft'un Skype uygulamasına karşılık arama motoru devinin bir cevabıydı.

Başlangıçta, uygulama sadece video görüşmeleri için destek sunuyordu. Ancak, şirket birkaç ay önce Google Duo uygulamasının sesli aramaları da destekleyeceğini açıklamıştı. Kazandığı yeni özellikler ile Google Duo bir çok kullanıcıyı kendine çekmeyi başardı.

Google'ın Duo kullanması son derece basit ve kolay bir uygulamadır. Google Duo uygulamasının en önemli özelliği Google'ın iddialarına göre düşük miktarda veri tüketiyor olmasıdır. Ayrıca uygulamanın düşük bağlantı hızlarında düzgün çalıştığı söyleniyor.

Whatsapp