Üç Yeni İPhone Birlikte Görüntülendi

Apple'ın heyecanla beklenen yeni İPhone modellerinin birlikte çekilmiş fotoğrafları sızdırıldı.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple'ın Eylül ayında duyuracağı tahmin edilen yeni İPhone modelleri heyecanla bekleniyor. Bu esnada farklı kaynaklardan İphone 7 serisine ait olduğu iddia edilen yeni görseller de paylaşılmaya devam ediyor.

Son haftaların en trend konuları arasında yeni İPhone 7 akıllı telefonların görüntüleri yer alıyor. Bugün ortaya çıkan yeni görüntülerde ise üç yeni İPhone modelinin sunulacağı iddialarını güçlendirdi. Her üç model de yeni anten tasarımı, arka yüzünde klasik İphone yazıları ve ne yazık ki 3.5mm kulaklık soketi eksikliği ile geliyor. 

Bu cihazlardan iki tanesi tasarıdaki çıkıntıdan da anlaşılacağı üzere daha büyük çözünürlükte bir kameraya sahip olacak. Öte yandan üçüncü ve İphone 7 Pro adıyla sunulması beklenen modelde ise dual kamera ünitesine yer verilecek. Ayrıca İphone 7 Pro modelinin üçlü bağlantı noktasına sahip Smart Connector özelliği ile gelecek. 

Resmi olarak doğrulanmasa da Apple'ın yeni İPhone modelleri,  İphone 7,  İphone 7 Pro ve İphone 7 Plus isimleri ile gelmesi beklenirken, Cupertino merkezli şirketten ayrıca İphone 6SE adıyla bir modeli de gün yüzüne çıkaracağı iddia ediliyor. Apple henüz yeni İPhone modellerinin tanıtım tarihini resmi olarak açıklamadı. Fakat Evan Blass'tan gelen bilgilere göre 12 Eylül haftasında yapılacak tanıtımdan sonra 16 Eylül tarihi itibariyle yeni İPhone modelleri perakende satışa sunulacak. 

Whatsapp