Üç Yeni Huawei Telefon, TENAA Üzerinde Ortaya Çıktı

Huawei'nin üç yeni akıllı telefonu TENAA sertifikası alarak detaylandı. İşte Huawei'nin yeni akıllı telefonlarının görüntüleri..

Çin sertifika kurumu TENAA üzerinde üç teni Huawei akıllı telefon ortaya çıktı. Telefonların her üçü de çift kamera ünitesine, 18:9 en-boy oranına sahip ekranlara ve metal gövdeye sahip olacak. 

İlk olarak, FLA-AL00 ve FLA-TL10 model kod numaralarına sahip iki model yer alıyor. Bu iki cihazın Nova 2 ve Nova 2 Plus'ın halefi olması beklenen Nova 3 ve Nova 3 Plus akıllı telefonları olduğu tahmin ediliyor. 

Her iki cihaz da ön ve arka taraflarında çift kamera ünitelerine sahip. 

İlk bakışta, en azından mantık olarak isimleri iki cihaz arasında farklı ekran boyutlarına işaret etmesine rağmen, iki model arasında görsel olarak pek bir fark görünmüyor.

Bir diğer Huawei akıllı telefonu ise TENAA üzerinde LDN-TL00 model kod numarası ile karşımıza çıkıyor. B cihazın adı ise Huawei T3 veya Y5 (2018) şeklinde olabilir. LDN-TL00 model numaralı cihazın da arka tarafında çift kamera kurulumu yer ancak ön tarafında sadece tek lensli bir kamera ünitesi var gibi görünüyor. Bu cihaz ayrıca, geçtiğimiz günlerde yine TENAA üzerinde ortaya çıkan Honor cihazına da oldukça benziyor. 

Whatsapp