Üç Kameraya Sahip Huawei P20 Modeli 27 Mart'ta Tanıtılacak

Huawei tarafından Huawei P20 serisinin 27 Mart'ta Paris'te düzenlenecek bir etkinlik ile tanıtılacağını gösteren yeni bir görsel yayınlandı.

Huawei P20, P20 Plus ve P20 Lite ile ilgili söylentiler ve sızıntılar bir süredir gündemi meşgul ediyordu. Çinli üretici MWC 2018 fuarında yeni telefonlarını duyurmasa da kendisinin düzenleyeceği ayrı bir etkinlik ile yeni akıllı telefonlarını kullanıcılarının beğenisine sunacak. Huawei, yayınladığı yeni bir görsel ile 27 Martta Paris'te düzenleyeceği bir etkinlik ile ilgili bilgi veriyor.

Bugüne kadar ortaya çıkan söylentilerde Huawei P10 modelinin devamının Huawei P11 olarak adlandırılacağı söyleniyordu. Fakat daha sonradan şirketin karar değiştirerek yeni amiral gemisi cihazını Huawei P20 olarak adlandıracağına dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Huawei tarafından paylaşılan 27 Marttaki etkinliğin görseline bakacak olursak Huawei P20 ismi netleşti diyebiliriz. Ayrıca görselde üçlü kameraya vurgu yapıldığını da görüyoruz.

Huawei P20, P20 Plus ve P20 Lite olmak üzere P20 serisine ait üç yeni cihaz 27 Mart'ta Paris'teki bir etkinlikte resmi olarak duyurulacak. Cihazların duyurunun yapılmasının ardından Nisan ayı içerisinde bir çok ülkede satışa sunulması bekleniyor.

Ülkemizde aktif olarak bulunan Huawei'nin P20 serisini de en erken sürede ülkemize getirmesini bekliyoruz. Büyük ihtimalle firmanın açıklayacağı ülkeler arasında Türkiye'de yer alacaktır.

Whatsapp