Üç Kameralı Huawei P20 Plus'ın Yeni Görüntüsü Sızdırıldı

Akıllı telefon meraklıları artık üç kameralı modellere kendilerini hazırlasa iyi olur. Huawei P20 Plus'ın yeni görüntüsü, üç lensli arka kamerayı tekrar doğruladı.

Akıllı telefon hayranları, üç lensli arka kameraya sahip akıllı telefon modelleri için hazır mısınız? Dün internete sızdırılan ve Huawei P20 prototipine ait olduğu belirtilen görüntüde, hemen yılki Huawei P10!'un çift kamera ünitesi yer alıyordu. Ancak bugün ortaya çıkan Huawei P20 Plus görüntüsü, üç lensli arka kameraya sahip akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını ortaya koyuyor. 

Üstteki görüntüde, oldukça güvenilir bir kaynak tarafından paylaşılan ve ilk olarak 360 derece render görüntüsü ile ortaya çıkan üç lensli arka kamera ünitesinin görünümünü gözler önüne seren resime göz atabilirsiniz. Bu noktada Huawei'nin farklı teknik özelliklere, kamera kurulumuna ve tasarımına sahip Huawei P20, Huawei P20 Lite ve Huawei P20 Plus modellerini sunacağını tekrar hatırlatmakta fayda var. 

Örnek olarak sızdırılan Huawei P20 Plus prototipi, iPhone X benzeri üst çentik tasarımı ve bu sayede artan ekran gövde oranı ile dikkat çekiyordu. Unutmayalım ki Huawei, Apple'ınkine benzer ancak Çinli şirketin iddialarına göre çok daha gelişmiş bir 3D yüz tanıma sistemine sahip ve bu teknolojiyi yeni P serisi telefonlarda kullanacak. 

Whatsapp