Üç Kameralı Honor 10i Sızdırıldı 

Honor'un üç lensli arka kameraya sahip yeni akıllı telefonu Honor 10i internete sızdırıldı.

Bugün, üçlü arka kamera ve 32MP selfie kamerası olan ve yeni bir Honor akıllı telefona ait olduğu iddia edilen canlı görüntüler internete sızdırıldı. İddiaya göre, Honor 10i adını alacağı belirtilen akıllı telefon, tasarımı itibari ile Honor 10 Lite modeline büyük oranda benzer özellikler taşıyor. 

Görüntüleri paylaşan kaynak, Honor 10i akıllı telefonun 6.2 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüklü IPS LCD ekrana sahip olduğunu iddia ediyor. Kirin 710 yonga setine sahip olacak cihaz, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile birlikte gelecek. Arka kısımdaki üçlü kamera kurulumunun 24MP + 8MP + 2MP sensörlere sahip olduğu söyleniyor ve bununla birlikte ön tarafta da 32MP'lik bir sensöre sahip olması bekleniyor.

Batarya kapasitesi açıklanmamış olsa da, yeni cihaz hızlı şarjı destekleyecek ve ayrıca NFC desteğiyle birlikte gelecek.

Honor 10i akıllı telefonun fiyatlandırma ve satışq çıkış tarihi ile ilgili bilgiler henüz ortaya çıkmadı, bu nedenle Honor’un yakında duyuru için bir tarih açıklayacağı tahmin ediliyor.

Whatsapp