Twitter hesabını kalıcı silmek için ne yapabilirim?

Twitter hesap silme işlemi kolayca gerçekleştirilebilirken, Twitter hesabınızı kalıcı olarak silmek için yapmanız gereken herşeyi makalemizde anlattık.

Global pazarın en popüler sosyal ağ siteleri arasında yer almayı başaran ünlü mikroblog sitesi Twitter, özellikle güncel olayları takip edip haberleri odaklayan kişiler için önemli bir sosyal ağ sitesi olarak karşımıza çıkıyor. Farklı nedenlerle Twitter hesabınızı silme işlemini gerçekleştirip sosyal ağ sitesinden profilinizi kaybetmek istiyorsanız eğer, kalıcı Twitter hesabı silme işlemini nasıl gerçekleştirebileceğiniz öğrenebilirsiniz.

Twitter hesap silme işlemini hem mobil cihazlardan hemde masaüstü bilgisayarlarınızdan kolayca gerçekleştirebilirken, silme işlemi için bu makalede anlattıklarımızı adım adım uygulayarak uygulayabilirsiniz. Bu işlem ardından kullanıcı adı ve şifrenizle birlikte yeniden giriş yapamayacağınızı, sıfırdan takipçi kasmanız gerektiğini unutmayın.

Twitter profilinizi silmeden önce arşivinizi alabilirsiniz


Twitter yeni düzenleme ile birlikte Twitter hesabınızı silmeden önce sizlere arşivinizi indirme imkanını tanıyor. Arşivlerinizi indirerek Twitter'da kullanıcılara verilerini kaydetme olanağı sunarken, bunun için Twitter > Ayarlar > Twitter Verilerin > Twitter Arşivin yolunu izleyerek “Twitter Verilerini İndir” butonuna tıklayarak işlem sırasını bekleyebilirsiniz.

Arşiviniz hazır olduğunda sizlere Twitter tarafından gönderilen mail ile birlikte, arşivinizin hazır olduğu ve indirebileceğiniz belirtilecektir.

Twitter kalıcı hesap silme işlemi


 Twitter hesabınızı kalıcı olarak silmek için bu adresi yada profilinizden ayarlar sekmesini ziyaret edebilirsiniz. Daha sonra hesabı devre dışı bırakma seçeneğine tıklayıp, belirtilen talimatları takip edebilirsiniz. Silme işlemini gerçekleştirdikten sonra 30 gün boyunca Twitter profilinize giriş yapmamanız gerekirken, eğer bu süreç içerisinde girerseniz yeniden silme işlemini bekleyip 30 gün boyunca beklemeniz gerekir.

Whatsapp