TurkNet Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Firmanın kampanyalarını merak edenler ya da teknik desteğe ihtiyaç duyanlar; TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma servisini kullanarak vakit kaybetmeksizin sonuç alıyor.

Binlerce müşterisi ile Türkiye’nin en büyük internet servis sağlayıcılarından olan TurkNet, ülkenin dört bir yanında hizmet veriyor. İnternet sevenlerle buluştuğu 1995 yılından sonra her yıl daha fazla büyüyen firma, “kotasız internet” sloganı ile gönülleri fethediyor. Firmanın kampanyalarını merak edenler ya da teknik desteğe ihtiyaç duyanlar; TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma servisini kullanarak vakit kaybetmeksizin sonuç alıyor. Müşterilerini dakikalarca telefon başında bekleten diğer kurumsal firmaların aksine TurkNet, çileden çıkartan değil, sorundan kurtaran bir yol izliyor. Bireysel ve kurumsal olarak ayırdığı özel paketler ile rakipsiz olduğunu gösteren firma, internet kalitesini teknik destek hizmeti ile birleştiriyor ve müşterilerini mutlu ediyor.

Müşteri Temsilcisine Hızlı Bir Şekilde Ulaşma

TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma ile ilgili internet sitelerinde birçok bilgi yer alıyor ancak bu bilgiler müşterileri yanıltabiliyor. Çünkü TurkNet müşteri servisinin işleyişi zamanla güncelleniyor ve tuşlanacak rakamlar değişiyor. TurkNet;  çağrı merkezi hizmetlerini müşteri olup olmamaya göre sınıflandırıyor. Buna göre, 2019 yılında TurkNet müşterisi olanlarla olmayanların izleyecekleri yollar farklılık gösteriyor. TurkNet ’in internet hizmetinden yararlanan müşteriler, TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma için aşağıdaki yolları izliyor:

  1. 0850 288 80 80 numaralı telefonu aramak
  2. Telesekreter konuşmasından sonra “2”ye basmak
  3. C. kimlik numarası, hizmet numarası ya da telefon numarası tuşlamak

Müşteri Olmayanlar İçin Kolay Bağlanma

TurkNet hizmetleri hakkında bilgi almak isteyen ve henüz firmanın müşterisi olmayanlar için firmanın çağrı merkezi oldukça kullanışlı ve hızlı bir hizmet sunuyor. TurkNet ‘in dillere destan kampanya ve paketleri hakkında müşteri temsilcisi ile görüşmek isteyen kişilerin şu sıralamayı izlemesi yeterli görünüyor:

  1. 0 850 288 80 80 numaralı çağrı hattını çevirmek
  2. Telesekreter yönlendirmesinden sonra “1” tuşlamak

Tuşlama işleminden hemen sonra TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanma işlemleri başlıyor. Telesekreter; “Özgür iletişim paketi hakkında bilgi almanız için siz müşteri hizmetlerine aktarıyorum” bilgisini veriyor ve konuşmanın kaydedildiği uyarısını yapıyor. Başkaca bir işlem yapmadan bekleyen kullanıcılar, yaklaşık 10-15 saniye içerisinde müsait durumda olan müşteri temsilcisi ile görüşebiliyor.

Kaynak: https://bilgitoplulugu.org/

Whatsapp