Türkiye'nin en iyi iş ilan siteleri hangileri?

İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından yönetilen iş ve işçi bulma hizmetleri artık online kanalla çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

İnternet kullanımının artması ile birlikte İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından yönetilen birçok işte artık hayatımıza online olarak merhaba demeye başladı. Fayans tamircisinden, psikologa ve psikologtan şöföre kadar tüm alanlardaki işçi alımları internet üzerinden gerçekleştirirken, sanal ortamda bu alanda birçok farklı seçenek karşımıza çıkıyor.

Bizde sizler için bu makalemizde işçi alımı ve işe başvuru işlemleri için ziyaret edebileceğiniz en iyi iş bulma sitelerini derledik.

Workindo


Workindo 2020 yılında kurulmuş, hızlı büyüyen bir iş ve kariyer platformudur. Platformda; inşaat sektörüne özel, yurt içi ve yurt dışı, iş ve proje ilanları yer almaktadır. İnşaat sektöründeki tüm mesleklere dair işlere erişmek için profil oluşturmanız yeterlidir. Ayrıca sistem yetkinlik ve tecrübelerinize göre size en uygun iş ilanlarıyla sizi eşleştirir. Size uygun bir ilan açıldığında size seçiminize göre SMS veya email gönderir. Böylece iş bulma şansınız artar.

Workindo

LikedIn


Sadece ülkemizde değil tüm dünyada en popüler iş arama portalları arasında yer almayı başaran LinkedIN, küçük ölçekli siteler için değil kurumsal firmalar için önemli bir seçenek olmayı başarıyor. Sürek olarak yenilenen CV'ler ile birlikte iş bulma ve işe alımı çok keyifli bir hale getirmeyi başarıyor.

www.linkedin.com

Kariyer Zirvesi


 Yayınladığı çeşitli makaleler aracılığıyla birlikte uzmanlar sizlere en iyi iş ilanını bulma yöntemlerini de sunuyor. İlk kez iş arayanlar için önemli bir tercih olacağını düşündüğümüz bu sayfada hem işe alım ilanlarını ücretsiz olarak yayınlayabiliyor, hemde iş bulabiliyorsunuz.

www.kariyerzirvesi.com

İŞKUR


 İş arayan insanların en çok tercih ettiği nokta olarak karşımıza İŞKUR çıkarken, bu kurum faaliyetlerini internet üzerinden de gerçekleştirebiliyor. Bunun için internet sayfasını ziyaret ederek iş arama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

www.iskur.gov.tr

Kariyer.net


 İş bulma sitesi denilince akla gelen ilk isimler arasında yer edinen Kariyer.net, iş arayan kadar iş veren içinde önemli bir tercih oluyor. Çeşitli testlerle birlikte CV'nizi oluşturabilecekken, girişimcilerin önemli ve başarılı hikayelerine de erişebiliyorsunuz.

www.kariyer.net

Yenibiris.com


 Ülkemizde en eski iş bulma ve işçi bulma siteleri arasında yer alan yenibiris.com, şehirlere göre, eğitim durumuna göre ve iş ile işçi arama filtrelemesine sahip.

www.yenibiris.com

Eleman.net


 Her geçen gün bir adım daha ileriye kendisini taşıyan bu site üzerinden daha küçük ölçekli işletmelerin kendisine işçi bulmaları amaçlanıyor. Eleman.net ziyaret ederek esnaflar işçi alımlarını gerçekleştirebiliyor.

www.eleman.net

Whatsapp