Turkcell'den tüm abonelere 30 Ağustos Zafer Bayramı hediyesi

Turkcell 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında tüm abonelerin yüzünü güldürdü. Tamamıyla ücretsiz internet paketi, SMS hakkınızı ve her yöne 500 dakika sizleri bekliyor.

Türkiye'nin en çok tercih edilen GSM operatörü olarak karşımıza çıkan Turkcell, 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel düzenlediği bir kampanya başlattı. Ünlü GSM operatörünün “En Büyük Zafer Birlik Olmaktır” sloganıyla başlattığı bu kampanya 30 Ağustos 2017 tarihinde 09:00 tarihinden itibaren geçerli olacakken, ertesi gün aynı saate kadar sürecek.


30 Ağustos Zafer Bayramı hediyesini almak için herhangi bir başvuru da bulunmanız gerekmezken, bu paket tüm Turkcell abonelerine ücretsiz olarak tanımlanacak. Yani paketin hattınıza tanımlanması için herhangi bir mesaj gönderimi gerçekleştirmenize yada müşteri hizmetlerini aramanıza gerek duyulmayacak.


Bu paket sayesinde muhteşem avantajlar sizleri bekleyecekken, neredeyse hattınızla birgün boyunca herhangi bir ücret ödemeden tüm işlemleri gerçekleştirebileceksiniz. Turkcell operatörü hattını kullananlara her yöne 500 dakika ve BİP üzerinden gerçekleştireceğiniz aramalarda ekstra olarak 1000 dakika daha armağan edilecek.


Bunun yanı sıra bedava Turkcell 1GB internet paketi de sizleri beklerken, her yöne gönderebileceğiniz 1000 adet SMS'in de sahibi olabileceksiniz. Bunun haricinde Fizy ve TV+ servisleride gün boyunca tüm Turkcell aboneleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.


Turkcell'in bu davranışını tebrik ederek, tüm Maxicep.com ailesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığımızı belirtmek isteriz.

Whatsapp