Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Bedava SMS Kampanyaları

2017'de GSM operatörü kullanıcıları bedava SMS kazanmak için ne yapması gerekiyor merak ediyor. Bizde sizlere güncel bedava SMS kampanyaları hakkında detaylar sunduk.

Ülkemizde GSM operatörü olarak hizmet veren 3 farklı operatör bulunuyor. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcıları için onlarca fırsat ve kampanyaya kolayca erişebilirken, bedava SMS fırsatlarını kolayca bulamıyorlar. Bizde sizler için tüm operatörlerin sunduğu Bedava SMS paketi detaylarını haberimizden kolayca öğrenebilirsiniz.

Turkcell Bedava SMS Kazanma Kampanyaları 2017


Turkcell Selam Kampanyası Bedava SMS: Başka bir operatörden Turkcell'e geçiş yapanlar için özel olarak hazırlanan bu kampanya ile birlikte hoşgeldin hediyesi sunuluyor. Yeni Turkcell'li olan üyeler 2222'ye “Selam” yazıp mesaj göndererek ücretsiz SMS paketinin sahibi olabiliyor.

Turkcell Sürpriz SMS Kampanyası: Son dönemlerde Turkcell'lilerin en popüler şekilde arattığı kampanyalardan birisi olarak karşımıza Sürpriz kampanyası çıkıyor. Bu kampanyadan “SURPRİZ” yazıp 2222’ye kısa mesaj yollayarak ücretsiz bir şekilde yararlanabilirken, ücretsiz bir SMS paketi sahibi olabilirsiniz.

EVET SMS Kampanyası: Mesaj paketi yapıpta bitenler için Turkcell özel bir kampanya hazırladı. Hazırlanan bu kampanya ile birlikte acil olarak bir SMS paketine ihtiyaç duyduğunuzda, “EVET SMS” yazıp 2222’ye mesaj atmanız 200 adet yeni SMS hakkına kavuşmanız için yeterli oluyor.

Vodafone Bedava SMS Kazanma Kampanyaları 2017


 Vodafone aboneleri bedava SMS hakkına kolaylıkla erişebiliyor. Günlük 10 SMS hakkı sizlere hediye edilirken, bunun için Vodafone.com.tr sitesine giriş yapmanız gerekiyor.  Bu kampanya hali hazırda sona ererken, kısa bir süre ardından gene aktifleşeceği düşünülüyor.

Türk Telekom Bedava SMS Kazanma Kampanyaları 2017


 Eski adıyla Avea ve yeni adıyla Türk Telekom olan köklü GSM operatörü Deneme Hediye SMS kampanyasını duyurdu. Bu hediye SMS kampanyasından yararlanmak için “DENEME” yazdıktan sonra 5555’e mesajı göndermeniz yeterli olacak. Daha sonra hattınıza 500 adet SMS hakkı gönderilecek.

Whatsapp