Turkcell TL yükleyenler, iPhone X çekilişine katılıyor

Turkcell.com.tr ve Hesabım uygulaması üzerinden 20 TL yada daha üzeri ekleme işlemi gerçekleştirecek olanlar, iPhone X çekilişine katılma hakkında sahip olacak.

Türkiye'nin lider GSM operatörü olan Turkcell, kullanıcılarına yeni bir fırsat daha sundu. www.turkcell.com.tr yada Turkcell Hesabım Mobil uygulaması üzerinden giriş işlemi gerçekleştirerek TL yükleme işlemi yapacak olanlar bu hizmetle birlikte her 20 TL kontör yükleme işlemi gerçekleştirdiğinde, iPhone X 64 GB kazanmak için 1 çekiliş hakkında sahip olacak.

Bu işlem 25 Aralık 2017 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasında www.turkcell.com.tr yada Turkcell Hesabım Mobil uygulaması üzerinden TL yüklemesi yaparlar için geçerli olacakken, her 20 TL yükleme işlemine bir çekiliş hakkı verilecek. Çekilişe katılmak için aboneler her 20 TL ve üzeri yükleme de 1 çekiliş hakkının sahibi olacakken, kampanyaya katılım için ekstra bir mesaj göndermenize gerek duyulmayacak.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?


 25 Aralık 2017 - 31 Aralık 2017 tarihleri arasında www.turkcell.com.tr veya Turkcell Hesabım Mobil uygulamasına giriş yaparak cep telefonlarına TL yüklemesi yapan Turkcell Bireysel Hazır Kart abonelerine her 20 TL’ye 1 çekiliş hakkı verilecektir ve iPhone X 64GB kazanma şansı yakalayacaklardır. 

Çekilişte kazanana hangi hediye armağan edilecek?


 iPhone X 64GB modeli verilecektir. Hat ve kart hariçtir.  

Kampanyaya katılmak için sınırlama var mıdır?


Kampanyaya katılımda sınırlama yoktur. Çekilişe katılan Turkcell Bireysel Hazırkart aboneleri için bir aboneye yüklemiş olduğu her 20 TL’ye 1 çekiliş hakkı verilecektir. Turkcell Bireysel Hazır Kart abonelerinin yararlanabilmesi için çekiliş tarihinde hala aktif Turkcell abonesi olması gerekmektedir. Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilemez. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

 

Çekiliş sonucu ne zaman açıklanacaktır?


 Çekiliş 17.01.2018 tarihinde saat 12:00’de Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Toplantı Salonu, Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli/İstanbul adresinde yapılacaktır. Çekiliş sonucunda; 7 kişi iPhone X 64GB (HAT VE KART HARİÇTİR) ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihliler 19.01.2018 tarihli Akşam Gazetesinde duyurulacaktır. 03.02.2018 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 18.02.2018 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. 

Whatsapp