Turkcell Faturalı'ya Gelenlere 6 GB Hediye İnternet

Eğer Turkcell faturasız hat kullanıyorsanız ve faturalı hatta geçiş yaparsanız her ay 1 GB olmak üzere toplamda Turkcell 6 GB hediye internet kazanabilirsiniz.

Operatör devi Turkcell, bedava internet dağıtmaya doymuyor. Turkcell haydi faturalı'ya gel kampanyası ile faturasız hat kullanan ve faturalı hatta geçiş yapan Turkcell müşterileri için özel bir teklif sunuluyor. Eğer sizde Turkcell faturasız hat kullanıyorsanız hemen bütçenize uygun bir faturalı hatta geçiş yapın ve her ay 1 GB toplamda 6 ay boyunca yenilenecek olan 6 GB cepten internet hediyenizi alın.

Bu kampanyaya sadece faturasız Turkcell hat kullanan ve faturalı herhangi bir Turkcell hattına geçiş yapan müşteriler için geçerlidir. Kampanyaya katılım için özel bir mesaj göndermeye gerek yoktur. Sadece faturasız hatlardan faturalı hatlardan herhangi birine geçiş yapmanız yeterlidir. Turkcell hediye 1 GB internet paketi siz geçiş yaptıktan sonra 48 saat içerisinde hattınıza tanımlanacaktır ve size bir bilgilendirme mesajı gönderilecektir.

Kampanya kapsamında sunulan Turkcell bedava internet paketi 6 ayın sonunda sonlanacaktır. Eğer bu süre içerisinde faturalı hattı bırakarak başka operatöre geçerseniz veya faturasız hatlara tekrar geçiş yaparsanız hediye internet hakkınız iptal edilecektir. Sadece yurt içi kullanımlarında geçerli olan bu paket bir sonraki aya devretme özelliğine sahip değildir. 

Şuan için Turkcell'in resmi sitesinde bu kampanyanın 31 Mart 2019 tarihine kadar devam ettiği belirtilmektedir. O tarihten itibaren kampanyaya katılmak isteyen müşteriler için sonucun ne olacağını bilemiyoruz.

Whatsapp