Turkcell, Dün Yaşanan Kesinti Nedeni ile Abonelerine 1GB Haftalık İnternet Hediye Etti

Turkcell, dün yaşanan ve milyonlarca abonesinin internete girememesine neden olan arıza nedeni ile abonelerine özür hediyesi olarak 1GB internet paketi tanımladı.

Dün akşam üzeri meydana gelen teknik bir arıza nedeni ile milyonlarca Turkcell abonesi saatler boyunca internete girememişti. Konu hakkında sosyal medya üzerinden hızlıca bir açıklama yapan Turkcell, sorunun kendilerinden kaynaklandığını ve kısa süre içinde sorunu gidermek için teknik ekiplerinin yoğun bir şekilde çalıştığını belirtmişti. 

Turkcell daha arızanın da giderilmesi ile birlikte,sosyal medya üzerinden bir anket düzenlemiş ve abonelerinden, özür hediyesi olarak istedikleri hediye seçeneklerini oylamalarını istemişti. Anket sonucunda Turkcell abonelerinin büyük çoğunluğu "Haftalık 1GB İnternet"  seçeneğini tercih etti. Turkcell de bunun sonucu olarak abonelerine yöndedir bilgi mesajında hediye 1GB internetin gün içinde hatlarına tanımlanacağını belirtti. 

Turkcell an itibariyle bir hafta geçerli 1GB internet paketini abonelerinin hatlarına ücretsiz olarak tanımlamaya başladı. Kullanıcıların hatlarına tanımlanan bu internet paketi için hiç bir şekilde fiyat yansıtılması da yapılmayacak. 

Turkcell, hediye internet paketinin tanımlanması ile birlikte abonelerine bu yüklemeye dair bilgilendirme mesajı da gönderiyor. Ayrıca Turkcell'in 4.5G'nin birinci yılı şerefine başlattığı salla kazan kampanyası da devam ediyor. 

Whatsapp